Ana Dos Santos

anna pelvicentrum

Uw geregistreerde bekkenfysiotherapeut in Leiden

Ana dos Santos (BIG nummer 09916540104) is een ervaren geregistreerde bekkenfysiotherapeut en praktijkhouder van PelviCentrum.

Ze heeft haar Master of Science in de bekkenfysiotherapie aan de SOMT University of Physiotherapy te Amersfoort afgerond. Ze werkt sindsdien uitsluitend bij patiënten met klachten aan het bekken, bekkenbodem, buik en onderrug. Naast haar werk in de praktijk is ze betrokken bij wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de afdeling Urologie van het LUMC. Ana heeft artikelen geschreven voor nieuwsbrieven/tijdschriften. En ze heeft workshops gegeven om de bekkenfysiotherapie te promoten bij andere professionals en de algemene bevolking.

Ana is mede-auteur van de multidisciplinaire richtlijn Chronische Bekkenpijn (2021) en lid van de Wetenschappelijke Commissie van de NVFB.

Ana is getrouwd en heeft een zoon. Op zoek naar nieuwe uitdagingen is ze in 2012 vanuit Portugal naar Nederland verhuisd. Hier wil ze haar persoonlijke en professionele ontwikkeling verder voortzetten. Haar vrije tijd brengt zij door met haar gezin en vrienden. Daarnaast houdt ze van lezen en wandelt ze graag met haar hond.

Ana is lid van:

  • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie),
  • CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie),
  • NVFB (Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie),
  • ICS (International Continence Society),
  • IUGA (International Urogynecological association).

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

Heeft u last van klachten? Neem dan contact met ons op