06 - 36 36 10 25 info@pelvicentrum.nl

Ir Driessenstraat 94a te Leiden

Praktijk

PelviCentrum

Centrum voor bekkenfysiotherapie in Leiden.

PelviCentrum is een moderne, ondernemende en innovatieve praktijk waar de patiënt centraal staat. PelviCentrum richt zich op preventieve en curatieve zorg binnen het gehele bekken-, bekkenbodem- buik- en lage rug gebied bij vrouwen en mannen door de beste expertise en kwaliteit te bieden. Klachten in en rondom het bekken zijn vaak complex, daardoor heeft PelviCentrum een nauwe samenwerking met diverse zorgverleners. PelviCentrum werkt continue, op een actieve manier binnen de ontwikkelingen van de bekkenfysiotherapie. Met persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en bewezen behandelmethoden wordt u actief begeleid in uw eigen hersteldoelstelling. Ieder mens is uniek en de klachten ook. Onze enthousiaste en vooruitstrevende bekkenfysiotherapeut werkt dagelijks om de beste zorg te blijven leveren.

Uw geregistreerd bekkenfysiotherapeut in Leiden

Ana dos Santos (BIG nummer 09916540104) is een ervaren geregistreerde bekkenfysiotherapeut. Ze heeft haar Master of Science in de bekkenfysiotherapie aan de SOMT University of Physiotherapy te Amersfoort afgerond. Ze werkt sindsdien uitsluitend bij patiënten met klachten aan het bekken, bekkenbodem, buik en onderrug. Naast haar werk in de praktijk is ze betrokken bij wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de afdeling Urologie van het LUMC. Ana heeft artikelen geschreven voor nieuwsbrieven/tijdschriften. En ze heeft workshops gegeven om de bekkenfysiotherapie te promoten bij andere professionals en de algemene bevolking.

Ana is getrouwd en heeft een zoon. Op zoek naar nieuwe uitdagingen is ze in 2012 vanuit Portugal naar Nederland verhuisd. Hier wil ze haar persoonlijke en professionele ontwikkeling verder voortzetten. Haar vrije tijd brengt zij door met haar gezin en vrienden. Daarnaast houdt ze van lezen en wandelt ze graag met haar hond.

Ana is lid van:

  • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie),
  • CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie),
  • NVFB (Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie),
  • ICS (International Continence Society),
  • IUGA (International Urogynecological association).