Locatie LUMC

Uw bezoek aan PelviCentrum, LUMC

Binnenkomst en aanmelden

Bij binnenkomst in het LUMC kunt u direct naar de afdeling urologie lopen op de derde etage: route 586.

U hoeft zich NIET aan te melden bij één van de informatiezuilen in de centrale hal van het LUMC.

Op de afdeling polikliniek urologie, meldt u zich bij één van de secretaresses. Zij zijn op de hoogte van uw komst en wijzen u de wachtkamer, waar u plaats kunt nemen. U wordt door de Bekkenfysiotherapeut opgehaald.

Wat neemt u mee?

Tijdens uw eerste afspraak neemt u zelf een handdoek mee. Daarnaast hebben wij ook uw identiteitskaart, rijbewijs of paspoort nodig. Vergeet dit dus ook niet mee te nemen tijdens uw eerste afspraak!

LUMC gebouw
Locatie LUMC

PelviCentrum LUMC

Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden

Polikliniek Urologie J3-P,
route 586
Behandelkamer J3 107

Bereikbaarheid LUMC

Openbaar vervoer

Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van station Leiden Centraal. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal.

Een aantal bussen stoppen naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station.

Voor actuele openbaar vervoersinformatie kunt u ook bellen met de OV-reisinformatie 0900-9292 (75 cent per minuut) of via https://9292.nl

Automobilisten

Vanuit de richting Rotterdam (A13, A4)
Neem op de A12 bij Bodegraven de afslag Leiden (N11). Aan het einde van N11 rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.

Vanuit de richting Utrecht (A12, N11)
Neem op de A12 bij Bodegraven de afslag Leiden (N11). Aan het einde van N11 rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.

Vanuit de richting Den Haag (N44, A44)
U volgt vanuit Den Haag de N44 (later de A44) tot aan afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk) en aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.

Vanuit de richting Amsterdam (A4, A44)
Volg de A4 en daarna de A44 richting Leiden-West. U volgt de A44 tot afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk, N206). Na de afslag linksaf onder het viaduct door. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.c

Parkeertarieven LUMC

Het LUMC beschikt over een parkeergarage en diverse parkeerterreinen waar u betaald kunt parkeren. De betaalautomaten zijn op de begane grond van de parkeergarage en op de begane grond van het hoofdgebouw. Houdt u er rekening mee dat u ten minste 15 minuten nodig heeft vanaf het moment dat u het ziekenhuisterrein oprijdt tot aan de juiste locatie in het LUMC.

€0,50 

eerste half uur parkeren 

€1,50

tot 60 minuten parkeren 

€3,50 

tot 120 minuten (2 uur) parkeren 

€4,50 

tot 180 minuten (3 uur) parkeren

€5,50 

tot 240 minuten (4 uur) parkeren 

€2,00 

vervolgtarief per 60 minuten (1 uur)

€23,50 

maximum dagtarief of voor verloren kaart

 

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

Heeft u last van klachten? Neem dan contact met ons op