Rashna Mohan

Rashna

Uw geregistreerde bekkenfysiotherapeut in Leiden

Rashna Mohan – Basantram (Big nummer 89928735205) heeft haar Master of Science in Fysiotherapie behaald in 2016 aan de Faculteit der Medische Wetenschappen van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Sindsdien is zij werkzaam geweest als docent/onderzoeker aan dezelfde Universiteit en deeltijds als fysiotherapeut in een particuliere praktijk voor fysiotherapie en later als zelfstandige.

Het belang van bekkenfysiotherapie heeft voor haar een persoonlijk verhaal, aldus het begin van haar carrière in dit vakgebied. In haar zoektocht naar meer kennis over bekkenfysiotherapie heeft zij in de laatste jaren meerdere cursussen gevolgd. Rashna doet momenteel de Master of Science opleiding tot bekkenfysiotherapeut aan de SOMT University of Physiotherapy te Amersfoort. In de laatste jaren heeft ze veelal gewerkt met vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling, evenals met bekkenpijn patiënten. Zij vindt de combinatie van patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek heel belangrijk en zal deze combinatie in haar carrière voortzetten.

Rashna is getrouwd en heeft een dochter. Voor zowel haar persoonlijke als professionele ontwikkeling is zij naar Nederland verhuisd. Haar vrije tijd brengt zij door met haar gezin en in de natuur. Daarnaast houdt zij van koken, lezen, sporten en doet zij graag “Mother Daughter” activiteiten met haar dochter.

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

Heeft u last van klachten? Neem dan contact met ons op